Wie en wat is Eepcards?

Hallo, ik ben Eep de ontwerper & eigenaar van Eepcards ansichtkaarten. Eepcards bestaat al een aantal jaar, 5 jaar om precies te zijn. Ik maak graag illustraties en wilde graag dat anderen er ook van kunnen genieten. Kaarten sturen & krijgen is iets leuks, daarom ging ik mijn illustraties op ansichtkaarten produceren. Zo is dit meteen een product waar jij & ook een andere weer blij mee kan maken.

Toen ik begon met de verkoop van ansichtkaarten (10 x15 cm) kreeg ik direct al fijne reacties terug. Wat veel gezegd werd, is dat het weer eens wat andere kaarten zijn dan in vele andere winkels. Op een gegeven moment vroegen mensen ook steeds vaker of er ook een envelop bij verkocht werd. Nou nee, postkaarten zijn bedoelt om zo te versturen.

Maar toch zette mij dat ook aan het denken. Waarom niet, dacht ik. Ik zelf vind het ook wel eens fijn om de kaart verzorgd en ingepakt te versturen, niet iedereen hoeft altijd maar te kunnen lezen wat er op staat. Toen ben ik een collectie gaan maken waarbij er een envelop hoort. Dat is de collectie Katten, Honden, Vogels & Paradijsvogels geworden. Deze serie kaart is ook wat groter dan de normale ansichtkaart, namelijk 12 x 17 cm en met een Kraft envelop.

Leuk weetje: mijn allereerste collectie ansichtkaarten waren de Eepcards Vogels. Deze zie je ook terugkomen in het logo van Eepcards.

Veel plezier hier in de webshop. Heb je vragen of opmerkingen dan help ik je graag!

UITGELICHT

geboorte kaartjes
Geboorte & zwangerschapskaartjes.

liefde kaarten
Lieve kaartjes versturen.

Tekst kaarten
Geen woorden? Zeg het met tekst.

© 2018 - 2019 Eepcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel